20.6.07

Fyysistä työtä

Tänään alkoi superpitkä kesälomani ja heti aamusta uuden kodin remontti. Aamulla hetki ihmeteltiin Katin kanssa seiniä ja puuttuvia tarvikkeita, joten homma alkoi ties kuinka monennella retkellä K-rautaan. Hirmu kivasti saa kaksi naista ja yksi lapsi palvelua rautakaupassa...ei myyjiä, ei vastauksia. Löytyi lopulta yksi mukavakin, joka vielä jaksoi tarkistella onko jatkovartta, usempi tela, kaukalo jne. Rinnassa lukikin K-trainee, siinä taisi olla tuleva kauppias itse :)

Päivä siinä sitten huhkittiin, nyt on pohjat siinä kunnossa, että huomenna voi suojausten jälkeen aloittaa pohjamaalin sutimisen. Kiitos Tarmon avun jalkalistojen kanssa. Hieman sähköttömyys päivän aikana haittasi huoltoa, mutta sekin onneksi huomenna korjaantuu. Hauskaa oli silti koko päivän, ekaa kertaa tasoitin seiniä tai irroitin pistorasioita. Ottaen huomioon, että olen yhden kesän tehnyt pistorasioita. Niin se vaan parisuhde laiskistaa - kun on ne miesten työt.

Hartioita särkee mukavasti ja uni varmasti maittaa, kun vielä saa Aslakin reissusta kotiin. Huomenna urakka jatkuu, toivottavasti ei kuse.

Ei kommentteja: