1.2.07

myydään hyvä pöpö + bilekutsu

Nyt lähtisi halvalla tehokas ja vasta vähän käytetty pöpö. Itsellä ei olisi enää käyttöä, joten haikein mielin olisin valmis luopumaan, mikäli itsetuhoinen ostaja löytyy.

Olen siis kipeä, eikä olo ole kovin häävi. Olisi pitänyt jo eilen jäädä sängyn pohjalle parantelemaan, mutta kun olin luvannut lähteä messuille ja lentoliput yms. oli valmiina, niin ajattelin, että kyllä tämä tästä...Eilen siis 06.15 koneella suuntasin Joensuuhun Työtä&Oppia-messuille. Jäähalli oli todella nimensä veroinen, kolmesta pitkähihaisesta huolimatta hytisin tauotta. Iltapäivästä päätä ja kurkkua särki siihen malliin, että siirsin paluulennon jo eiliselle - ja nyt siis olen hiippaillut yöpaidassa kotosalla koko päivän. Kuume hilailee eestaas palelusta ja hikoilusta päätellen, enpä taida huomennakaan mennä työmaalle.

Lauantaiksi pitäisi toeta, kun on puolueen kampanja-avaus Vantaalla. Heurekassa on "bigbang", mutta meidänkin kotikulmilla riittää ihan tarpeeksi säpinää, kun 11.30 tulee Kuulakujan Alepalle soppatykki ja tuntia myöhemmin ministerit Tuomioja ja Filatov. Paikallisnurkan puheenjohtajana olisi hyvä olla paikalla, puhumattakaan tietysti omasta vaalityöstä. Arvokkaaseen seuraan pääsisi kortteja jakamaan.

Vaalilehti on parhaillaan taitossa, ensi viikolla menee painoon. Osa tukiryhmästä on tänään viettänyt rintanappitalkoita. Kaikki alkaa olla valmiina 10.2. kampanja-avaukseen. Illalla klo 18.00 alkaen on Tikkurilassa, Vernissan Tehdas-salissa Porvari nukkuu huonosti- bileet. Tervetuloa! Ruokatarjoilun takia olisi hyvä edes varoittaa tulostansa ja käteistä kannattaa varata kurkun kostuketta varten. Mitä enemmän porukkaa, sitä enemmän meteliä - eikun siis menoa.

Ei kommentteja: