2.11.06

Hetan ryhmälle tietokone!

Joskus loppukesästä postailin ja tuskailin, kun Hetan päiväkotiryhmään pitäisi saada tietokone. Kuukausia kului, asiaa yritin viedä monelta suunnalta eteenpäin ja soittelinpa päivähoidon kehittämispäälliköllekin, josta minut ohjattiin jollekulle toiselle ystävälliselle virkanaiselle. Ensin ei ollut rahaa ja kun sanoin ääneen sanan "sosiaali- ja terveyslautakunta", niin mahdollisuuksia alkoikin löytyä, olisin vain yhteydessä päiväkodin johtajaan. Ko. virkanainen lupasi myös viedä viestiä eteenpäin omalta taholtaan.

Moni ihminen syksyn aikana on antanut vinkiä, mistä konetta olisi mahdollista saada, kiitos tuhannesti avusta! Nyt viimeisen vinkki oli kuitenkin niin hyvä, että soitin tänään uudelleen päiväkodin johtajalle ja arvatkaapa mitä - kone on tullut menneellä viikolla päiväkodille printterin kera. Kaupungin sisäisenä siirtona jostain. Tänään olivat juurikin värikasettia ostamassa. Oli kuulemma tullut painetta koneen hankintaan...Ihan syytön en kai ole, mutta usko kunnalliseen koneistoon sai uskoa.

Asiat ehkä hoituvat hitaasti, eikä aina niin oma-aloitteisesti, mutta hoituvat lopulta. Loistavaa. Vielä lastenlinnasta erikoispainikkeita ja eikun lataamaan ohjelmia koneelle. Tämä on pieni askel Vantaalle, mutta suuri askel Hetalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jeee!

Tätä meidän vanhaa konetta olisitte kuitenkin joutunut vielä vähän odottamaan...