27.10.08

KIITOS!


Olipa huima ilta eilen. 450 ääntä ja nyt olen uusi valtuutettu! Kiitoksia todella paljon kaikille minua nyt ja vuosien varrella tukeneille! Olo on aika höttöinen, eikä vielä ihan tajunnassa ole mitä on tapahtunut, mutta hyvältä tuntuu!
Seurasin tuloksia ensin kotona ja sitten lähdin Helsinkiin juhlimaan. Aihetta juhlaan ei Demareilla pääkaupunkiseudulla varsinaisesti ole, kun paikkoja menetettiin vähän joka paikassa. Täytyy tulevina päivinä tutkia tarkemmin Vantaankin tulosta ja palata aiheeseen - nyt hetken vielä nautiskelen valtaisasta luottamuksen osoituksesta, jonka eilen sain.
Erityiskiitokset kuuluvat tietysti tukiporukalle ja Rajakylän asukkaille, naapureilleni. Sain Rajakylästä 144 ääntä, mikä tarkoittaa tämän äänestysalueen ykköspaikkaa ja luo toki paineita toimia konkreettisesti alueemme hyväksi. Odotuksia varmasti on. Onneksi töitä tehdään kuitenkin porukalla.

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Onnea Onnea Hanna,mahtavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Mika från Stockholm

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Onnea! Upea tulos. Millaisia äänimääriä sä saat sitten, kun demarit jonain päivänä menestyy?

jaana

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Hanna!
Onneksi olkoon valtuustopaikasta. Bra jobbat kuten Sipoossa sanotaan...

T. Ex-länkkäriläiset Vellu&Malin

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Kiitoksia kaikille! Ei tämä hämmennys ole vielä parissa päivässä laantunut, toivottavasti toivun ennen kauden alkua :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Hanna! Ja kotiväelle pitkää pinnaa: meillä muijilla/mutseilla on pikkasen hommaa...Jotain valoa siellä Vantaan puolella, kun ymmärsivät valita sinut. Minä olen vain odottanut milloin tämä tapahtuu. Tea Vikstedt