14.11.06

Vaalituloksia

Seurakuntavaalit ovat ohi tältä erää. Sain ääniä ihan mukavasti 39, ei riittänyt kuitenkaan valintaan. Olin meidän listalla toisena, Tarja Eklund keräsi 51 ääntä ja meni ainoana meikäläisenä läpi yhteiseen kirkkovaltuustoon. Onnittelut Itä-Hakkilaan! Seurakuntaneuvostoon listaltamme pääsi kaksi, eli yksi paikka menetettiin molemmissa päätäntäelimissä. Edellisellä kerralla listalla ollut ääniharava ei ollut enää mukana (entinen pastori) ja se näkyi valitettavasti. Koko Vantaalla Demarit puolestaan kasvattivat paikkamääräänsä kolmanneksen. Kyllä on harrasta porukkaa.

Yritin katsella seurakuntien sivuilta, miten paikat jakaantuvat, mutta ihan en selvää ottanut. Varavaltuutettu olen, mutta kuinka mones vai Tarjan henk.koht., niin sitä en tosiaan tiedä. Sipoossa aiemmin ehdolla olleessa systeemit oli aika erilaiset.

Äänestysprosentti nousi! Hakunilan seurakunnassa ääniä annettiin reilut 1300, eli 9,1%. On hyvä, että kehitys on positiivista, mutta aivan älyttömän vähillä äänillä silti valintoja tehdään. Monta kysymystä jää pohdittavaksi.

Onnea vielä valituille ja jaksamista asioiden hoitoon!

Ei kommentteja: