13.3.07

Kiriviikolla kotona...

Vaalityön pitäisi varmaan juuri nyt olla kuumimillaan ja täällä istun koneen ääressä kotona. Molemmat pikkulikat on kipeänä, joten first things first. Hetalla on korvatulehdus ja Eevillä silmätulehdus ja molemmilla tietysti röörit tukossa. Iltapäivällä kyllä Aslakin kanssa lennossa vaihdetaan ja käväisen Porvoossa hernesoppaa jakamassa. Gammelbackan ostarilla on siis jalkautuminen. Viikonloppuna jaettiin lehteä silläkin suunnalla, toivottavasti tulee tervehtijöitä.

Eilinen iltapäivä kului Sanomatalon mediatorilla, jossa ei varmaan ollut kovin montaa "liikkuvaa äänestäjää". Valtaosa oli ehdokkaita ja tukiryhmäläisiä. Leena Luhtanen teki ehkä näyttävimmän entrén, kun puoli neljän aikaan toimittajat liimautuivat häneen jo ovella. En ole lähtenyt kommentoimaan Luhtasten hässäkkää, selvinnee aikanaan. Moraalisesti vaikuttaa lehtijuttujen perusteella arveluttavalta, mutta onko oikeasti jokin suuri vääryys tapahtunut onkin toinen juttu. Ihmeelliseltä nimittäin tuntuu sekin, että kahden vuoden takaiset spostit ovat tallessa, eikä ihan arkipäivää taida olla puheluiden nauhoittaminenkaan. Aika tarkoitushakuiselta ja suunnitelmalliselta ko. graafikonkin toiminta näyttää näin otsikkotasolla asiaan perehtyneen silmissä.

Huomenna julkistetaan Allianssin nuorisovaalien tulokset Gloriassa. Juhla alkaa 12.00 ja tulokset tulevat klo 13.00. Neljä vuotta sitten olisin tullut valituksi eduskuntaan, jos alaikäiset olisivat saaneet päättää, saas nähdä kuinka nyt käy.

2 kommenttia:

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Kyllä tässä on ainakin minulle tullut halu tukea Leenaa. Kauan on tosiaan kestänyt halu selvittää tuo asia..

Ensimmäisen kerran tuli sitten nähtyä seikin, että demareiden vaalitempaus Espoontorilla houkutteli paikalle jopa Iltalehden toimittajan, kun ei siellä tavallisesti ole ollut ainuttakaan.

No, meidän Elsa joka tapauksessa kannattaa Leenaa. ;))

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Täytyy tosiaan toivoa, ettei Luhtasen vaalimenestystä ratkaise lööpit. Itse asia kun taitaa olla kaikille osallisille ja osattomille epäselvä.

Voi Elsaa, taitaa käydä niin, että äänestysiän koittaessa on etsittävä uusi suosikki :)