25.9.06

Tuuletusta ja kumartelua

Huh. Jäsenäänestyksessä sijalla 15.! Olo on helpottunut ja todella tyytyväinen. Kiitokset kaikille tovereille, joiden kuponkiin numeroni piirtyi ja kiitokset jo edelliseen viestiin tulleista onnitteluista. Tältä pohjalta on todella mukava fiilis jatkaa. Neljä vuotta sitten olin listalla 28., eli nousu sisäisessä vaalissa oli huima. Toivottavasti maaliskuussa voidaan todeta sama ilmiö. Ja ennenkaikkea olen tyytyväinen siihen, että jäsenäänestyksen tulos tuli lähes nollamainostuksella. Elokuun lopulla minulla oli yksi ilmoitus Demarissa ja oman osaston jäsenkirjeiden mukana meni tietysti maininta ehdokkuudesta. Voin siis hyvillä mielin ajatella, että työ kuluneen neljän vuoden aikana on omassa porukassa ollut ihmisten mieleen tai ainakin nimi on jäänyt mieleen. Ylihuomenna on ensimmäinen virallinen tukiryhmätapaaminen Hakaniemessä. Tervetuloa uudetkin, eli te, jotka odotitte kehtaako sen kampanjassa olla mukana :) Tarkat ohjeet saa puhelimitse, jos numero on tiedossa tai sitten hanna.kuntsi@luukku.com . Mukavalla ja isolla porukalla mikä vaan on mahdollista!

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

ÄLYTTÖMÄSTI ONNEA! Todellakin mukava nähdä, että ihmiset arvostaa myös sitä ruohonjuuritason puurtamista. Ja varmaan just vaikka ykkösääniä ei ollut päätähuimaavasti, ihmiset ympäri Uudenmaan on laittanut sut kakkosäänistä eteenpäin. Ja se on kyllä aikamoinen vahvuus koko Uudenmaan mittaista vaalityötä ajatellen. Voimia ja jaksamista!

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Onnea! Uudellamaalla meni nuorten suhteen mahtavasti.

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Ja kuten Arto totesi, Uudellamaalla nuoretn sijoitukset ovat todella hyviä. Vaikka viime vaaleissa oli listalla alle kolmekymppisiä 2 enenmmän, niin nyt kaikki neljä olemme huomattavasti "korkeammalla". Toisaslta sijoitus jäsenvaalissa ei vielä anna koko kuvaa varsinaisesta vaalityöstä. Ruohonjuuritaso kutsuu taas parin päivän leijumisen jälkeen :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömästi onnea jäsenäänestyksen hyvän tuloksen johdosta. Voimia vaalityöhön :)