16.3.07

Miljoona miljoona ruusua

Kuten laulussakin sanotaan: " Käy onnemme tiellä nyt ruusutkin kukkimaan." No, ehkä vaalien loppurutistus ei ihan niin auvoisaa ole, mutta mukavalta tuntuu kuitenkin. Eilen illalla olin Vanhalla ylioppilastalolla seuraamassa YLE:n vaalitenttiä ja paikoitellen keskustelu oikeasti tempaisi mukaansa. Ja välillä mietin, onko oikeasti kukaan enää kanavalla, kun jäätiin jumiin siihen pitääkö selvittää vai arvioida tai olisiko kenties parempi kartoittaa tilanne.

Oli hyvä, että työllisyyskeskustelussa Heinäluoma sai tuotua esiin, että kokoaikaisen työn palkalla on voitava tulla toimeen. Katainen jankuttaa palkoista ja kaiken työn tärkeydestä, mutta arkisessa päätöksenteossa eri järjestöissä ja kuntapuolella he ovat ensimmäisinä aina tinkimässä työehdoista, etuisuuksista, irtisanomisajoista sekä mielellään työehtosopimukset ohitetaan ja rakenellaan erilaisia paikallisia tulospalkkoja jne., jotka soveltuvat huonosti useille matalapalkka-aloille. Olen itse tämän todentanut, eikä mustaa saa valkoiseksi, vaikka kuinka vaalitaktiikka vaatisi.

Eevin on edelleen kipeänä ja kohta lähdemme mummille. Eevi jää hoitoon ja minä lähden ruusujen jakoon. 13.30 Koivukylän aseman tienoo, 14.30 Korson vaalimökki ja 15.30 Keravan kävelykatu. Huomenna klo 11.00 jaetaan ruusuja Länsimäessa kaikilla kaupoilla, itse ajattelin asemoitua Suunnistajankujan Valintalolle. Puolen päivän aikaan suuntana on Espoo ja sunnuntaina tarjotaan vaalipullakahveja Kuulakujan Alepalla ja Ylästön Valintatalolla. Vielä ehtii jutella monen kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olit ehdokkaamme näissä vaaleissa. Vaikket tullut valituksi niin suuntasi ja ajatuksesi ovat oikeilla jäljillä. Kokemuspiiriimme kuuluu jo melkoinen määrä sellaistakin jota ei olisi koskaan toivonut. Yhteiskunnan toimet ihmisen eri elämänvaiheissa vaikuttavat aina. Luotamme siihen että vuosien myötä Sinusta tulee sellainen vaikuttaja joka osaa toimia yhteistyössä, rakentavasti omiesi ja toisinajattelevien joukossa!Tsemppiä!

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Kiitos mukavista sanoista ja tuestanne ja oikein hyvää kevään jatkoa!