26.1.07

Next Stepeiltä terveisiäTyöt vähän haittaavat tätä harrastustoimintaa, kuten blogin päivityksestä voi huomata. Tiistaista eiliseen hurahti Next Step- messuilla, Jyväskylässä. 20 200 kävijää ja tällä kertaa halli (ainakin toistaiseksi) on edelleen pystyssä. Meidän, eli PAMin osasto, oli sisustettu 50-60- luvun taitteen tyyliin. Pop cornia jaettiin 4500 annosta, lopputuloksena kolme laastaria oikeassa kädessä.

Oli hyvä meininki. Paljon tietysti ysejä, joille kesäduuni-infon tai opiskelijajäsenyyden markkinoiminen on vähän turhaa, mutta mukavaa porukkaa.

Yksi siivojana työskentelevä tyttö naureskeli "ykälisälleen", sanoi vain ajattelevansa ylimääräistä kymppiä pahan sotkun edessä. Jäin vain pohtimaan, että jos työnantajana on pystynyt määrittelemään toisen ihmisen oksennuksen 10 euron arvoiseksi, niin miksi siivojan tuntipalkka on noin 7 euroa...

Taustalla näkyy myös uunituore Punatähtien YYA-levy. On taas osuvia ja tarttuvia biisejä. "Etelärannassa herrat nauraa/kun pätkistä punon palkkanauhaa/ne joustoja vuatii jouston perrään/uamuisin kylmään hikkeen herrään", biisi nro 9, Pätkätyöläinen (PAM,PAM,PAM). Levynjulkistamiskeikka oli viikko takaperin Tavastialla, kyllä oli hyvä show ja levyä voi tilailla mm. nettisivujen kautta.

Huomenna lähdetään seminaarin kautta SAK:n 100- vuotis juhlaristeilylle aktiivien kanssa. Eevi ja Heta menevät mummolaan, Eevi ensimmäistä kertaa yökylään ilman meitä. Hetalla on isojen tyttöjen viikonloppu, kun heti aamusta on kampaaja. Eevin "unikoulu" alkaa tuottaa vähän tulosta ja toivo elää, että mummi ja vaari saa rauhassa nukkua. Sunnuntaina nähdään kuinka paljon pitää synttäri- ja joululahjoja hamstrata sukulaisille...

Ei kommentteja: