10.1.07

Työpöydän ääressä

Eihän tässä vieläkään mitään kantaaottavaa pysty kirjoittamaan, kun olen toista päivää työkoneen ja -pöydän ääressä Paasipuiston laidalla. Ihan ihmettelyksi on mennyt. Kaikki tekniset vempeleet on vaihdettu - mikä on aika luonnollista - tekniikka on kehittynyt 2,5 vuodessa enemmän kuin minä. Uusia ihmisiä on palkattu tai tullut toimintaan, vanhoista puolien nimet on unohtunut ja olo on vähän epätodellinen koko ajan. Eilen tuntui, että olen vain päiväkäynnillä muutamaa asiaa hoitamassa ja kotielämä Eevin kanssa jatkuu niinkuin ennenkin. Aamulla totuus valkeni. Eevi ei sinällään ole helpottanut töihin lähtöä yhtään. Toissayönä valvottiin useampi tunti ja viime yönä pätkiä ja lopulta tyyppi nukkui kainalossa, eli minä torkuin varoen.

Kotijoukkojen puolesta harmillisesti tämä viikko on iltamenojenkin suhteen ihan kaaos. Eilen oli menoa, tänään SAK:n vaali-info ja huomenna paneelikeskustelu Lapinjärven sivarikeskuksessa. Paneeliin onneksi olen saanut hyvän briifauksen, sloganiksi "silmien välliin, silmien välliin!" ja energialinjaukseksi "lisää hiilivoimaloita". Kyllä kannattaa tovereilta kysyä, jos haluaa tukea mielipiteen muodostukseen :)

Pääsääntöisesti on kuitenkin aika mukavaa. Kahvin yliannostus on jo, mutta muuten. Varsinkin kun heti alkuun vielä selvisi, että ennen kesälomia pitäisi pitää pois vanhoja lomia 21 päivää. Niinpä varasin tänään meille 2 viikon Kreetan-matkan toukokuulle. Nyt jo odotan tavernoita, rantatuolia ja lämpöä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti osan lomista voit pitää sopivasti siinä vaalien alla

toivoo vaalipäällikkö
bd bd

Reetta kirjoitti...

Hyvinhän sulla on mennyt! Äkkiä se siitä tasaantuu. Kohta puhut tulevan organisaatiouudistuksen salaperäisistä käänteistä yhtä luontevasti kuin me muutkin kahvipannun orjat :)

Anonyymi kirjoitti...

Lauantainen Borgåbladet sisälsi tiivistelmänomaisesti jutun ja valokuvan paneelista - saatko lehden jostain muualta, vai pidänkö tallessa arkistojen helmiä varten?