12.9.06

Viisaus poistuu suusta

Nyt jo jännittää...Illalla on edessä viisaudenhammasleikkaus, tai oikeastaan nyysivät hampaitani kaksin kappalein. Vasemmalta alhaalta ja ylhäältä. Lääkäri kyllä vakuutteli, että toipuminen on nopeaa ja kivutonta, mikäli malttaa ensimmäisen tunnin olla ihan hissukseen ja pari päivää välttää rasitusta ja nostelua. Sehän on tietysti helppoa kahden sylilapsen kanssa. Apujoukkoja on onneksi tiedossa illaksi ja huomisaamuksi. Yritän olla pelottelematta itseäni liikaa, mutta koko ajan mieleen nousee kuva ystävämme Petri Mustakallion tennispallon kokoisesta mustuneesta poskesta. Rutiininomainen hammasleikkaus...Polvi on tähystyksessä leikattu kaksi kertaa ja Heta syntyi keisarinleikkauksella ja niistäkin operaatioista selvisin, rohkeutta siis!

Ensin kuitenkin Eevin kanssa neuvolaan. Saas nähdä mitä sanoo pituudesta. Paino on noussut koko ajan, mutta viimeksi oli pituutta tullut vähän naftisti. Muikun ruoto on muutenkin ollut koko ajan ihan omilla käyrillään kaikkien viivojen alapuolella, sinälläänhän sillä ei ole merkitystä, jos kasvu on kuitenkin tasaista. Täytynee venyttää kaulaa mitattaessa :)

1 kommentti:

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Hyvin se varmasti menee. Itselle tulee vaan elävästi mieleen se kaapin kokoinen hammaslääkäri, joka ei ollut yhtään empaattinen, kun kerroin kuulleeni koko päivän kauhukertomuksia viisauden hampaan leikkauksesta. Lääkäri heitti vain tylysti lakanan päälleni, jossa oli suun kohdalla reikä ja totesi: "No, kohta pääset itse kertomaan niitä."

Sain puudutuksen, mutta kyllä tuo ote jo itsellään sai minut jähmettymään kauhusta.

Kaikki me olemme kuitenkin siitä selvinneet ja monesta muustakin pahasta paikasta. ;))