24.9.06

Liikkeessä 10 vuottaKotoisat Sipoon markkinat koittivat jälleen. Enpä muista missä muualla olisin viettänyt syyskuun viimeistä sunnuntaita viimeiseen kymmeneen vuoteen.

24.9.06 tokat ek-vaalit lähestyvät

Niin, nyt todellakin on poliittisen patikointini 10-vuotis juhlavuosi. Olin ensimmäistä kertaa ehdokkaana kunnallisvaaleissa 1996 Sipoossa ja aloin vaalityön arkana Sipoon Demareiden kojulla. Teltta oli täsmälleen samalla paikalla kuin tänäänkin. Tai eihän se ole siitä koskaan mihinkään liikkunut. Muistaakseni -96 jaettiin esitteiden lisäksi omppuja, tänään paistettiin tukiryhmäläisten kanssa vohveleita. Olisiko pääteltävä linjan pehmenneen ajan myötä...

Markkinoilla on talkoissa oltava - asui Sipoossa tai ei. On jo joukko ihmisiä, joiden kanssa hymyillen tavataan ainoastaan kerran vuodessa, tietysti Nikkilässä Demareiden kojulla. Vaihdetaan kuulumisia ja kerrataan ketä vanhoja tuttuja ollaan jo bongattu tai vaihtoehtoisesti ihmetellään missä kukakin on, miksei ole näkynyt. Mitä enemmän tulee ikää (ja lapsia), sitä tärkeämmiltä rutiinit tuntuvat, eikö se näin ole...

Vielä noin 17 tuntia jännitystä ja sitten selviävät tulokset puolueen jäsenäänestyksestä. Kyllä vatsassa kipristelee, vaikka muuta yritän vakuutella.

5 kommenttia:

Petri Mustakallio kirjoitti...

Onnea hyvästä tuloksesta!

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut myös minulta! Äänestystulos on hyvä alku kunnon vaalikampanjalle.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei kukaan kertonut etukäteen että olitte Nikkilän markkinoilla?

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Sipoon Demarit eivät valitettavasti koskaan ole erikseen mainostaneet kojuaan markkinoilla...Olisin tietysti voinut tänne laittaa tiedon, jos olisin tajunnut. Sorry. Ensi vuonna taas, sama aika, sama paikka :)

Satu S. kirjoitti...

Hmm... pitäisiköhän tuohon puuttua isommalla kädellä, mulla voisi olla mahdollisuudet jopa vaikuttaa *nauraa kihertää itsekseen* jos me vaikka ensi vuoden markkinoista jotain mainostettaisiin... Tai ylipäätään kerrottaisiin meidän olemassa olosta markkinoiden välillä..