2.7.08

Lomalla!

Loma on todella alkanut. Virallisesti on vasta kolmas päivä illassaan, mutta tuntuu kuin olisin jo pidempään ollut pois toimistolta. Varmaankin hyvä merkki. En ole kolmeen päivään lukenut lehtiä - tai en laske iltapäivälööppejä lehdiksi - enkä katsonut uutisia. Ajantaju on vaan niin hukassa, etten ole osunut telkan ääreen oikeaan aikaan. Ja pitkän tauon jälkeen pääsin jo loppukeväästä takaisin kiinni kirjoihin. Muun muassa Ian McEwanin Rannalla ja Naisten etsivätoimisto nro 1, jonka kirjoittajaa en muista nyt, ovat ehdottoman suositeltavia ja nopealukuisia teoksia. Ei pateettisen raskasta eikä yliyrittävää, mutta ajatuksia herättävää kirjallisuutta, ja lukiessa hymyilee. Elokuvapuolelta suosittelen erityisesti rouville PS. Rakastan sinua. Ihana.

Pääasiassa olemme valmistelleet ensi maanantaina alkavaa lomamatkaamme. Haarahiltunen-Kuntsi autokunnat valtaavat Itä-Euroopan (ja osittain länttä) ja toivottavasti palaavat onnellisena perheenä kotiinkin :) Suuntaamme siis Via Baltican kautta Puolaan, sieltä Tsekkeihin, Luxemburgiin, Saksaan, Tanskaan ja loppumatka onkin auki. Kotona pitäisi olla noin kolmen viikon päästä. Puolassa tarkoitus on bongata mielenkiintoisia ja kauniita kohteita kuten Zakopane ja Krakova ja lännessä tarkoitus on vierailla kaikilla tutuilla, joilta on kutsu vuosien varrella saatu. Reissusta tulee varmasti ikimuistoinen.

Matkajärjestelyiden lisäksi on edistetty keittiöremonttiamme hankkimalla uusi astianpesukone maaliskuussa hajonneen tilalle ja tänään ostaa rätkäytettiin jääkaappi-pakastin. Elo-syyskuussa toivottavasti sitten joku tulee ja repii kaapistot, vie ne jonnekin ja asentaa uudet. Asiaa ehkä auttaisi, jos soittaisi ja tilaisi työn...

Nyt ei vaan jaksa yhtään ajatusta uhrata syksylle, joka tulee olemaan (taas) hyperkiireinen. Vaalityöni on ihan vaiheessa. Jotenkin vaan luotan siihen, että rutiinia on jo sen verran, että tekniset asiat hoituvat vauhdilla, kunhan vaan teemat ovat mielessä ja sitä jäsentelyä voin tehdä vaikka repsikan paikalla tulevina viikkoina. Enemmän työtä teettää rahapuun keksiminen. Mistä löytyisi Kehittyvien lähiöiden Vantaa ry.?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa teille, tulee varmasti mahtava reissu!Täällä vielä painetaan ens viikko töitä ennenkuin pääsee saaristoon lepäämään...

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Kiitti! Toivottavasti säiden puolesta sulla osuu loma kohdilleen. Pikkusen alkaa sade tympäsemään...

Anonyymi kirjoitti...

Oon lomaillu Slovakiassa ja Unkarissa ja voin sanoa ainakin näiden maiden osalta, että maisemat ja ihmiset aivan mahtavia,kelit on ollut jo huhtikuussa tosi lämpimät ja lempeät!
Uskon vahvasti siihen että helteet alkaa viikolla 29 ja jatkuu, jatkuu vaan.Teitä ei sitten varmaankaan nähdä Valkeakoskella...?

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Tapahtumarikasta ja iloista lomaa teille! Jos satut löytämään sen rahapuun niin saattaisiko sitä lannoitella siihen malliin, että yksi oksa ylttäis tänne Espoon puolellekin? Vaalisuunnitelmat on meinaan tismalleen samassa vaiheessa.

No, niitä ei kannate murehtia lomalla! Nyt on aika rentoutua ja unohtaa maalliset asiat :)

Anonyymi kirjoitti...

Turvallista matkaa. Lähetä postikortti jostain kohtaa Eurooppaa.

Miia