20.9.06

sitä sun tätä

Onpas mukavaa istua läppärin alla ja näpytellä tekstiä. Assu oli työreissussa ja kone matkasi mukana. Tyttöjen kanssa kolmisin monta päivää, eikä pääse hengähtämään edes nettiin hetkeksi, puhumattakaan vierotusoireista, joita liian pitkä ero spider-pasianssista aiheuttaa. Tilanne nyt siis korjaantunut, hyvä, alkoi puhelinlasku hirvittämään.

Oli tänään mielenkiintoista muutenkin. Saman iltapäivän aikana sidontaa ja Jyrki Kataista, spooky. Olimme siis tukiryhmäläisten kanssa studioyleisönä Ruben/Joonas-kuvauksissa. Ihan nasta keikka. Aika monta avustaja- ja yleisökeikkaa tehneenä sijoittaisin tämän päiväisen top kolmeen. Ilmoitetut ajat pitivät, studio ei läkähdyttänyt, tarjoilut olivat hyvät ja maksettava palkkio kohtuullinen. Voinemme mennä uudelleen. Mikäli Eeville löytyy hoitaja...Tänään ei ollut kovin vieraskorea (lue:huusi koko ajan) ollessaan Kaisalla. Täytyy hankkia maksullinen hoitaja, niin omatunto ei kolkuta, vaikka tyyppi olisi kärtty.

Pitäisi teatteri-iltaa väsäillä myös. Kirsi-Kaisa Sinisalo tulee runo-musiikkijutulla esiintymään Länsimäen koululle ti 21.11. klo 19.00. Tämä siis ennakkomainoksena laadukkaan teatteritaiteen ystäville. Metrolla pääsee kätevästi ja väliaikatarjoilu tulee olemaan hyvä (äitini hoitaa). Lippuja saa minulta lähempänä ko. ajankohtaa.

Eipä muuta kuin hyvää yötä!

Ei kommentteja: