12.5.08

Puheenjohtajien vaalikone

Kävin tekemässä vaalikoneen . Alla on osumani prosentteina, eli ihan oikeansuuntaisen valinnan olen tehnyt. Yllättävintä on huono osuma Filatovin kanssa ja toisaalta hyvä osuma Skinnarin kanssa. Ja ylipäätänsä positiivista, että vertailussa toisten demareiden kanssa kaikki on yli 70 %:n :)

1. 84.09 Jutta Urpilainen
2. 81.27 Miapetra Kumpula-Natri
3. 81.26 Jouko Skinnari
4. 80.38 Pia Viitanen
5. 79.35 Johannes Koskinen
6. 78.48 Erkki Tuomioja
7. 77.14 Ilkka Kantola
8. 75.83 Kimmo Kiljunen
9. 71.37 Tarja Filatov

6 kommenttia:

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Voi, voi! Mulla ei mennyt yhtä hyvin, mutta sama ihminen kärjessä. En kuitenkaan aio vaihtaa kantaani pj-asiaan tämän kyselyn perusteella.

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Piti muuten kysyä: huomasitko että oltais jollain tavoin vaikutettu koneen sisältöön?

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Viimeiseen kommenttiisi: ihan samaa pohdin. Yritin oikein pinnistellä muistaakseni, mitä ihmiset sanoivat ja toiveikkaasti ajattelin, että ehkä ideat tulivat lähtöni jälkeen :) Voihan olla, että koneesa on joitain s-postilla heille tulleita kysymyksiä. Eihän nyt meneillään olevissa pj. lehtihaastatteluissakaan ole mitään raadin ajatuksista.

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

No, toki siellä ehdotettiin kysymystä minkä sortin sosialisti olet ja sehän on käytössäkin. Mutta muutoin tuo lehden toiminta tuntuu kulkevan omia latujaan ja raati on siinä sitten sellaisena koristuksena. Vastannee päätoimittajan näkemystä asiakas- ja jäsendemokratiasta?

Petri Mustakallio kirjoitti...

Oli siellä kyllä typeriä kysymyksiä:

"pidätkö nykyisen porvarihallituksen politiikkaa sosiaalisempana kuin edellisen punamultahallituksen?"

"Onko nykyisen porvarihallituksen veropolitiikka työllisyyttä tukevaa?"

Tuollaisilla kysymyksillä on varmasti saatu valtvasti eroja ehdokkaiden välille.

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Mä arvoin myös kohdassa "pitäisikö työeläkemaksuja korottaa". Maksuja on kutakuinkin pakko korottaa, varsinaiset erot tulevat vasta siinä kuka korotuksen maksaa ja millä tavoin. Mutta jos oletus on, että työntekijä maksaa kaiken ja kysytään pitäisikö, niin sanon ei. Oli se kuinka epärealistista tahansa. Kai tuolla vaan haettiin tietoa, onko ehdokkailla mitään käsitystä nykytilanteesta ja tottakai kaikilla on.