16.5.08

Sadat kiitokset!

Erätauolla voi nopeasti tiedottaa Vantaan kunnallisvaaliehdokkaiden jäsenäänestyksen tuloksista, jotka ratkesivat aiemmin illalla. Olen sijalla 10.!! Sadat, jollei tuhannet kiitokset minua tukeneille tovereille! Kampanjaa on toki jo suunniteltu, mutta tästä saa kyllä aikamoista lisäpotkua. Hienoa myös, että koko listan ylivoimaisena ykkösenä on Lindtmanin Antti. Kakkosena Markku J. Jääskeläinen, kolmas Sirkka-Liisa Kähärä (loistojuttu) ja hieman yllättäen vasta neljäntenä Kimmo Kiljunen. Koko lista tästä.

Kaikki 28 nuorta ehdokasta ovat listalla, ja alin jossain 70. paikkeille, eli ei ihan häntäpään sijoituksista puhuta. Hyvä näin. Myös kaikki 7 oman yhdistyksemme ehdokasta tekivät hyvän tuloksen ja voimme aloittaa koko porukalla vaalityön.

Nyt takaisin lätkän pariin ja grilliruokaa popsimaan. Aah, loistoalku viikonlopulle. Ja huomennahan on SDP:n puheenjohtajapaneelikeskustelu 11.00 Paasitornissa, Paasivuorenkatu 5. Samoihin aikoihin on Pallopuistossa kukkamarkkinat ja pihakirppis, jos siis sattumalta tie kulkee aamupäivällä Rajakylän ohi, niin kannattaa pysähtyä Maratontien varteen. Meidän kylällä osataan :)

3 kommenttia:

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

WOW! Äärettömän isot onnittelut! Näin hienoa tulosta en olisi osannut odottaakaan.

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Sama homma :)

... kirjoitti...

Onnea! Tosi hieno tulos.. :D