12.5.08

Kuulumisia paloina

Huh, mikä viikko takana ja toinen edessä. Viime torstaina sain vihdoin ja viimein suoritettua loppuun nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinnon. Tutkinto on ollut kiinni yhdestä näytöstä yli 3 vuotta. Osittain on ollut ymmärrettäviä ja inhimillisiäkin syitä mikseivät opinnot ole edenneet, mutta kyllä on ollut saamattomuudestakin kyse. No nyt on kuitenkin kaikki tehty ja hyvin arvosanoin paperit tulossa kuukauden päästä. Kokousten takia en valitettavasti taida kuitenkaan ehtiä suvivirttä laulamaan, enkä muutoinkaan juhlia järjestele. Hieno tunne kuitenkin, kun sai riippakiven pois niskasta.

Lauantaina juhlimme jo viidettä hääpäiväämme! Tarkoitus oli mennä syömään kahden kesken, mutta Eeviläinen oli sen verran kipeänä, että oltiin kotosalla. Siivottiin ja syötiin hyvin. Onneksi Assu on loistava kokki, minä olisin varmaan joutunut turvautumaan juhlavaan pizzataksiin. Aika on kyllä mennyt nopeasti, aina sen huomaa, kun merkkipäiviä viettää. Järkyttävän paljon on tapahtunut siitä, kun Sipoon kirkossa toisillemme lupasimme isompia ja pienempiä asioita. Eikun uutta viisivuotissuunnitelmaa toteuttamaan.

Tänään heräävät Daamit talviunesta! Siis laulamaan keväisin mielin akkaporukalla työväenlauluja ja ehkäpä pientä juorukentän päivitystä...Illalla voikin sitten hyvillä mielin kasvattaa silmäpusseja ja hartiajännitystä Suomi-Kanada matsin parissa.

Viikon muut illat kuluvatkin kokouksissa. Keskiviikkona on vapaa-ajan lautakunta, jossa jaossa on läjäpäin toiminta-avustuksia, eikä taida tällä kertaa olla helppo kierros. Näyttää siltä, että lautakunnan budjettikäsittelyn yhteydessä tehdyt linjaukset eivät ole juurikaan muutamia virkamiehiä kiinnostaneet. Kattellaan...Pöydälle jättäminen on vaan näissä päätöksissä inhottava ratkaisu, kun järjestöt odottavat rahoja kuumeisesti.

Loppuviikosta pitäisikin sitten tulla kunnallisvaalien Vantaan jäsenäänestyksen tulokset. Aina vähän jännittää mitä tuleman pitää. Jos aikoo olla varma, että kuori ehtii postin mukana, niin tänään on viimeinen postituspäivä!

Ei kommentteja: