14.3.08

Kohti Hämeenlinnaa!

Puoluekokouksen edustajavaalin materiaalit saapuivat eilen. Äänestysaika on 14.-31.3. Huolellisella taustatyöllä ja rohkealla ideoinnilla Uusimaa on aina ollut merkittävimpiä vaikuttajia puoluekokouksissa. Edellytyksenä on kuitenkin aina ollut, että porukassa on erilaisia ihmisiä, erilaisin osaamisineen. Ihmisiä, jotka uskaltavat avata suunsa ja ottavat kantaa. Ennen Tampereen puoluekokousta nautin suuresti ryhmämme ennakkotyöskentelystä ja toivon todella pääseväni mukaan jälleen tänä keväänä. Asiakirjoja on monta ja henkilövalinnat puhuttavat kiihkeästi, miten herkullista Hämeenlinnassa tuleekaan olemaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja jälleen kerran yksi ehdokas, joka ei tuo puheenjohtajakantaasa esiin. Sokkonako tässä pitäisi äänestää!!

T. Äänestyspäätöstään miettivä

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Pahoittelut, ettei käynyt tuosta ilmi. Olen nimittäin ihan tovi sitten kirjoittanut aiheesta pidempiä pätkiä, joten tuohon tuli vain yleishöpinää. Puheenjohtajaksi tuen Miapetra Kumpulaa ja puoluesihteeriksi Ari Korhosta. Tosin ps-kisassa pidän vielä varauksen muuttaa kantani Esko Rantoon.

Terv.Hanna

Petri Mustakallio kirjoitti...

Mä kans ihmettelen etteivät useimmat ehdokkaat ole lainkaan hahmottaneet mistä nyt on kyse. Mainoksissaan on monta riviä luottamustehtävistä ja muista tekemisistään kun monille äänestäjille olis olennaisita mainita yksi ainoa sana: eli ehdokkaan kannattaman puheenjohtajakandidaatin nimi. Tai jos vielä arpoo (sekin on sallittavaa) niin voisi mainita, että keiden ehdokkaiden välilä.