12.12.07

Eevin ekat


Tänään oli Eevin ekat tarhan (poliittisesti korrektisti päiväkodin) joulujuhlat, jotka pidettiin Rajakylän koululla. Pienet, eli Muumilaaksolaiset, esittivät isien kanssa "Joulu on taas". Tarkoitti siis käytännössä kymmentä syliin jähmettynyttä lasta ja kymmentä korvaan laulavaa isää. Eevillä tosin oli täti mukana, kun Assu on reissussa. Sain joka tapauksessa räpsiä liikkiksiä kuvia ihan rauhassa.
Sanoja treenattiin kotonakin kovasti ja päästiin jo vaiheeseen, jossa Eevi sanoi muutaman sadasosan viiveellä "puuvoa" säkeistön lopuksi. H-hetkellä ramppikuume oli kuitenkin liikaa. Mutta muuten oli mukavaa, kuten kuvasta näkee ja isompien esityksille oli kiva taputtaa. Kivat juhlat ja aika paljon olivat "tädit" nähneet vaivaa, kiitos siitä. Olisi vielä lämmin glögi maistunut...
Ja huonoa äitiä tietysti harmittaa, että samaan aikaan olisi ollut vuoden viimeinen lautakunnan kokous oopperassa ja Pähkinänsärkijä meni sivu suun...Plus kyseessä oli Espooseen siirtyvän Aulis Pitkälän viimeinen kokous - menetetään hyvä, kokenut ja luotettava virkamies.

Ei kommentteja: