3.12.07

Joulua kohti
Hyvä ruoka on usein ay-toiminnan tärkein motivaattori. Ei ole yhdentekevää, mitä tarjotaan, kenelle, millä tavalla, milloin ja missä seurassa. Parhaimmat keskustelut käydään vatsa täynnä, raukeasti siemaillen. Suurimmat päätöksetkin syntyvät usein onnistuneen lounaan tai illallisen päätteeksi. Pöydän ääressä istuminen on tärkeää, oli kyseessä sitten perhe, työkaverit tai kuten tässä tapauksessa, nuoret aktiivimme.

Puhumattakaan kultaisesta säännöstä: nuorisovaliokuntaa pitää pitää hyvänä. Sen periaatteen mukaan olen toiminut monta vuotta. Mennyt viikonloppu oli viimeinen PAMin nuorisovaliokunnan koulutus ja kokousviikonloppu minun osaltani - tai ainakin tässä roolissa. Niinpä päätin panostaa hieman enemmän, eli tehdä enemmän itse. Oheiset kuvat ovat Tex Mex- henkisistä pikkujouluistamme. Kattaminen ja koristeleminen oli huippukivaa! Saunoistamme kuoriutui pienimuotoiset hemmottelukeskukset ja ravintolalaiva Wäiskiltä hoitui eväät.

Vähän haikea fiilis. Ja toisaalta into eteenpäin on jo kova.

Sunnuntai-iltana olikin hyvä nollata pää Hämeenkylän kirkossa Qoro Quandon, eli Emman kuoron joulukonsertissa. Ensimmäinen adventti ja ihan oikeasti tuntui jo, että joulurauha lähestyy. Johtunee osin tietysti töidenkin hiljentymisestä, mutta kyllä kauniilla joulumusiikillakin oli merkityksensä. Ensimmäiset kuulemani joululaulut eivät olleet tänä vuonna kauppojen tingeli-tangelia, vaan korkeatasoista, hyvin sovitettua kuoromusiikkia. Olen aika etuoikeutettu saadessani nauttia musikaalisesta siskosta :)

Ei kommentteja: