10.8.07

Heip, täällä taas!

Hassua olla koneella ja kirjoitella, loma alkaa olla lopuillaan ja paluu sivistyksen pariin lähestyy. Huiman 8 viikon tauon jälkeen maanantaina odottava työpäivä lähes pelottaa. Onneksi oli pehmeä lasku, eli eilinen ja tämä aamu kului nuorisoasumisen seminaarissa Hämeenlinnassa. Läkähdyttävä paketti asiaa ilmastoimattomassa Wetterhoffin auditoriossa. Ympäristöministeriön virkamies Peter Fredriksson puhui täyttä asiaa asuntopolitiikan ja asumisen innovaatioista, pää jauhaa edelleen, joten en yritä selittää enempää. Mikäli ehdin, niin ensi viikolla kirjoitan aiheesta lisää. Toki käytiin tänään myös asuntomessuilla ja erityisesti ihasteltiin NAL:n kohdetta, jossa on näytillä yksi yksiö ja yksi kaksio. HAMKin opiskelijat ovat hoitaneet sisustuksen tosi makeasti, tekstiilit ovat itse valmistettuja tulevien asukkaiden kuvien ja piirustusten pohjilta ja muutoinkin kaikessa huokuu rohkeus ja persoonallisuus, mikä asuntomessukohteissa ei ole ihan itsestäänselvyys.

Eilen tuli myös tieto, että olen tullut valituksi jakotoimikuntaan (virallisesti arviointi- ja avustustoimikunta). Vähän pääsi yllättämään, ajattelin jotenkin olevani todella varanimenä esityksissä. Taitaa olla kovinta vääntöä vaativa luottamustoimi, jossa olen koskaan ollut. Onneksi on hetki vielä aikaa prepata ja valmistautua henkisesti.

Muut ovat jo tehneet hommia PAMissakin vauhdilla ja tänään hallitus päätti liiton sopimustavoitteet. Sivuilla voi lukaista.

Kesän kuulumisista pitää mainita sen verran, että heinäkuun lopulla Daamit esiintyivät Valkeakosken työväenmusiikkitapahtumassa. Jännitti ja hienoa oli. Kuvia ja pikku juttu juorukerhomme omassa blogissa. Ja toki olemme saaneet muutettua remontoituun kotiimme! Vielä on tavaroita hukassa, mutta kotoisalta tuntuu. Ainoastaan kodinhoitohuoneen kunnostuksen aikataulussa jouduimme tinkimään, jäi siis hamaan tulevaisuuteen. Tupareita vietetään syyskuun ekana viikonloppuna.

Kaikenlaisia sekavuuksia tällä kertaa, tästä taas lähtee. Tai parin päivän päästä, kunhan viimeiset hellepäivät ovat takana.

Ei kommentteja: