29.6.07

Oikeasti lomalle

Olen toki ollut kesälomalla jo reilun viikon, mutta aamusta iltaan jatkunut remontointi ei ole nostanut lomatunnelmaa ihan huippuunsa. Mutta nyt nousee, ainakin pariksi viikoksi. Huomenna häihin ja sunnuntaina kohti Pohjaa. Suunnitelmissa ei ole vuosisadan krapula, vaan Pohjantähti-leiri Kisakeskuksessa, Pohjassa. Kesämme ovat niin urautuneita, että leirikuvauksen voi katsoa kesäkuun 2006 postauksesta :) Suoraan leiriltä jatkamme Joutsaan, missä on Metallin "mökkejä". Rantasipin maastossa on yksi rivari Metallin henkilökunnan varattavissa ja sinne suunnataan viikoksi järven rannalle (hyttysten kupattavaksi).

Huomaan, että vietämme nykyisin kesämme juuri niin kuin lehdissä kielletään. Älä suunnittele tai aikatauluta tekemisiäsi, ota aikaa vain itsellesi, tee niitä asioita, joita olet päättänyt tehdä "kun on loma" jne. Mutta kun on niin paljon kivoja juttuja, joita haluaa tehdä kesällä. Niinpä olemme päätyneet johonkin semi-aikatauluttamiseen. Viikko siellä, viikko tuolla, sitten kotona hetki (tulee vieraita), viikoksi taas matkalle ja sitä rataa, kunnes on töihin paluun aika. Periatteessa ei mitään ohjelmaa, kunhan muistaa oikealla viikolla hypätä autoon tai palata johonkin. Viikko-ohjelmoinnissa on vaan se ongelma, että kesäkuukaudet hujahtavat hetkessä ja toisaalta on koko ajan mielen päällä seuraava pakkausrumba. Ja pääkaupunkiseudun kesän kokeminen jää aina hyvin vähälle. Mutta nyt en suostu valittamaan. Heinäkuu ei ole vielä edes alkanut, oikea lomani alkaa huomisesta ja nautin ajasta juuri niin kuin se eteen tulee.

Remonttia jatkamme listoilla ja tapetilla palattuamme, muutoin pinnat ovat valmiit! Kutsu edellisen viestin lopusta astuu voimaan jälleen 13.7. jälkeen :)

Ei kommentteja: