6.7.08

Matkakuume nousee...

Huh, kaikki alkaa olla pakattuna ja jopa niin, ettei katolle tarvinnut kiinnittää suksiboxia. Kaiken roudaamisen välissä yritimme raivokkaasti siivota. Talovahdit saapuvat Rovaniemeltä asti ja ensimmäistä kertaa, niin toki pitää olla vieraskorea, meni siivouksessa hermot tahi ei...Eevi toi lisämausteensa piirtämällä sohvaan kuulakärkikynällä. Marttaliiton sivuilta onneksi löytyi hyvä, mutta aikaavievä vinkki. Kynsilakanpoistoaine näyttää olevan siivouksessa samanlainen ihme kuin jeesusteippi korjaamisessa.

Marttaliiton sivuja selatessa muuten saa itselleen aiheutettua huonon omantunnon varmasti kuka vaan (ja minä varsinkin). Ohjeita lukiessa ja vinkkejä plärätessä totesin, etten osaa pestä edes tavallisia trikoopaitoja oikein. Ja allergiaperheissä olisi hyvä silittää kaikki, ei vain ryppyiset vaatteet. Ei ole koskaan edes käynyt mielenvieressä silittää Eevin tarhahousuja. Pelkkään pyykkiin - likaiseen ja puhtaaseen - saisi käytettyä päivittäin tunteja. Ja muka vain puutarhanhoito on tärkeää. Apukeittiössä saavuttaa varmasti samanlaisen ekstaasin, jos vain vihkiytyy. Selkeästi miesten aforismi.

Tämä nyt vähän eksyi aiheesta, joka siis oli, että kohta myö männään. Jännittää. Laitan kuvia ja kommentteja palattuamme. Muistakaahan toverit The musiikkijuhlat.

Ei kommentteja: