16.2.07

Numerolla 198

Ehdokasnumerot tulivat. Mun numero on 198.

Se on tosi helppo muistaa, mun pituus miinus 38 cm. Tai kaikki numerot yhteen laskettuna mun ikä miinus 11. Tai Simo vaatehuoneelta miinus 1. Tai jos kansanedustajat valitaankin numerojärjestyksessä ja vain Uudeltamaalta, niin mä olen sisällä!

Huomenna ollaan 10.30 Lapinjärven K-kaupalla, 11.30 Porvoon torilla ja 13.00 Askolassa. Jaosssa on korvapuusteja ja Toivo-lehteä, jonka nimen Kokoomus raukkamaisesti anasti kampanjaansa. Voi Toivo-parkaa. Laskiaissunnuntaita vietetään klo 11.00 alkaen Mäntsälässä jäähallin pulkkamäen vieressä. Lapsille on ongintaa ja lämmintä mehua. Ja toki taas korvapuusteja.

Ja heti kun on enemmän aikaa referoin eilistä kaupunginhallituksen ja vapaa-ajan lautakunnan yhteistä opintomatkaa Turkuun.

2 kommenttia:

zhahhh kirjoitti...

hello,I recommend to you the best browser in history,I really loved it,I hope you may want to download and try. thank you.

Anonyymi kirjoitti...

vaalipäällikö taas huomauttelee pikkuasioista - aika pitkä olet, jos sun numero on sun pituus miinus 38. että jos kävikin niin, että plussasta tuli miinus, kun ajattelit nopeammin kuin kirjoitit.