24.5.09

Tätä lisää!

Kun minusta tulee kansanedustaja, teen välittömästi aloitteen, että monikulttuurisuuden nimissä on kaikkien uskontojen kaikki pyhät huomioitava vapaapäivinä. Tabermannin seksilomatyyppiset ehdotukset eivät koskaan tule menemään työnantajapuolella läpi, mutta syrjintäuhan alla vapaiden lisääminen olisi varmasti mahdollista.

Kiitos helatorstain, eli kiitos pitkien pääsiäispyhien, sain minäkin nauttia neljän päivän vapaasta. Olo on aidosti virkistynyt. Normaali viikonloppu ei ole mitään tähän verrattuna! Kun ilmat olivat vielä valtaosin kohtuulliset, niin teimme vaikka mitä. Kävin kampaajalla, shoppailemassa, sukuloitiin Lahdessa, näin hyvää ystävää pitkästä aikaa (ja Eevi pääsi samalla HopLopiin), korkattiin grillissä vaahtokarkkikausi, saunottiin rauhassa, leivottiin sitruunarahkapullia ja vielä tänään iltapäivä vietettiin Lintsillä. Pitkästä aikaa tuntuu aidosti hyvältä mennä huomenna töihin. Rikkaruohojen kitkeminen oli ainoa mikä jäi hoitamatta, mutta eivätpä nuo mihinkään häviä, joten kimppuun ehtii myöhemminkin.

Neljä päivää Eevin kanssa aamusta iltaan oli tietenkin hienoa. Ihanainen on nukkunutkin kolme yötä putkeen kokonaan, mikä lisää levännyttä oloani. Nukkumaanmeno vaan pitkittyi tänäänkin, kun moneen kertaan piti varmistella, ettei hirviöillä ole meidän avaintamme. Lopulta tajusin sanoa oikeat sanat, jotka olivat ääliömäisen yksinkertaiset. E:n kysymys: "Missä hirviöt sitten ovat?" Minä vastaan jo aika kypsänä: "Omissa kodeissaan, kello on NIIN paljon, että hirviötkin nukkuvat, niidenkin pitää jaksaa mennä huomenna tarhaan." Ja katso, lapsi nukahti noin kolmessa minuutissa tyytyväisenä. Vinkki siis muillekin, unohtakaa kaikki rationaaliset aikuisselostukset ja todistelut, ne vain pitkittävät piinaa.

Ei kommentteja: