2.1.09

Sukkahoususkandaali

Monesta suusta on todettu, että SDP:n toimintatavat ovat tiukassa. Kauniisti sanottuna iso laiva kääntyy hitaasti, suoremmin sanottuna - meillä ammutaan omia aina kuin mahdollista. Puoluekokouskausi päätettiin lyhentää kahteen vuoteen, mutta istuvan puheenjohtajan kampittaminen aloitetaan ikääkuin vanhasta muistista noin 1 ½ vuotta ennen kokousta. Tätähän naureskeltiin vielä Hämeenlinnassa, mutta nyt kun ensimmäiset pilkkakirveet ovat lentäneet, ei paljon hymyilytä.

Kovin suuri ei olisi ollut Arja Alhoa veikanneiden kerroin tämän vuodenvaihteen "verkkosukka-gatessa". Muut vakkarinimethän olisivat Erkki Tuomioja (avasi pelin jo vaalien jälkeen) ja Liisa Jaakosaari, joka ilmeisesti on kiltti lähestyvien eurovaalien takia. Onhan uuden johdon alku ollut haparoiva, mutta niin kai kaikilla. Ei kai kukaan tosissaan kuvitellut, että hokemalla "uutta" kaikki pelastuu? Niin kova tarve oli päästä Heinäluomasta eroon, että mentiin toiseen ääripäähän ja siellä nyt ollaan. Tämä oli kuitenkin yhteinen päätös ja niihin on ollut tapana sitoutua.

Ja sitähän ei kukaan tiedä miten Jutan verkkosukkahousut ja kissalook purevat! Kukaan puoluejohtajistamme ei aiemmin ole kokeillut silkissä ja satiinissa keimailua, on siis mahdotonta sanoa miten tämä vaikuttaa kansan syviin riveihin. Toisaalta kovin paljon ei tässä tilanteessa voi hallaakaan tehdä...

Pakko on loppuun sanoa, että oikeassahan Alho monin paikoin on, mutta voisi toki olla oikeassa ihan itsekseen.

2 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Lienet aivan oikeassa, ettei kukaan puoluejohtaja ole aikaisemmin kokeillut silkissä ja satiinissa keimailua. Uuttahan tämä on.

Ja täytyy tunnustaa, että Jutta on hyvännäköinen. Vielä odottaisin häneltä alusasu- ja bikiniesittelyä, mutta se olisi varmaan liian uutta.

Hanna Kuntsi kirjoitti...

Voi olla, että muutaman vanhemman toimijan terveys ei enää kestäisi yhtään rohkeampia kuvia :) Enkä kyllä usko, että Juttakaan lähtisi mukaan nyt nähtyjä ihmeellisimpiin otoksiin.

Se täytyy vielä lisätä, että eihän kuvausvaatteet olleet sen kummallisempia kuin monien Itsenäisyyspäiväasut, paljasta pintaa ei juurikaan ollut ja meikki/hiukset olivat vain juhlavat. Liikaa siis todella olivat vain mustat sukat, jotka toisilla taitavat olla henkiset...